lauantai 4. helmikuuta 2017

Keikkahuumaa pukkaa

Viime viikkoisen keikkahullaantumisen seurauksena olen vähän tutkinut Turun musiikkitarjontaa ja hoksannut, ettei tarjontaa mitenkään mahdottoman hulppeasti meinaa löytyä. Vielä muutama vuosi sitten Turussa oli korvia hivelevän hyvää musiikkia ja hienoja keikkoja - oli Graveyardia, Witchcraftia, von Hertzenejä, melkein kaikkea mahdollista... Vaan sitten maailma heitti nurinkurista kuperkeikkaa ja niskansa samassa rytäkässä vissiin niksautti, ja Klubi, kotoisa kolonen täynnä hyviä muistoja, katosi kartalta. Ja niin ehtyi Turun keikkatarjonta  Esimerkiksi Disco Ensemble ei tule tänä vuonna Turkuun, mutta kyllä se noin kaikki muut pitäjät urheasti kiertää. Höh.

Kovinkaan ruhtinaalliselta ei keikkakattaus juuri nyt siis vaikuta varsinaissuomalaisessa kaupungissa. Jonkin verran toki Turumaallakin keikkoja järjestellään, mutta missä luuraa rokki? Koska ihan holtittomasti hyvää musiikkia Turku ei asujilleen tyrkytä, minusta on alkanut tuntua, että ehkäpä minulla saattaa olla vähän tärähtänyt musiikkimaku.

Tai jos kerran hyvät musiikkijutut tuntuvat välttävän Turkua kuin ruttoa, voi toki harjoittaa itsensä siirtelyä ja mainion musiikin houkuttelemana läksiä merta edemmäs kalaan. Siispä tänään lähden erään viehkeän blondin seurassa pääkaupunkia kohti keikalle.


Eikä ihan mikä tahansa keikka ole kyseessä, vaan minä menen katsomaan Royal Republicia ensimmäistä kertaa ikinä. Talouteni miehekkäämmän osapuolen iloksi olen kuluneen viikon aikana hoilannut täysin epämääräisessä järjestyksessä

I must be out of my mind thinking that you could be mine

It's all because of you!

Today Im makin' history, I'm pickin' up my call

Cheese Nacho Baby!


ja silleen.

Nyt on aika käydä vielä lenkillä ennen kuin viskaan viimeiset kamppeet remppuun ja hyppään puksuttimen kyytiin. Olisin aivan hyvin voinut pistää pisteen sijaan jokaisen lauseen päätteeksi noin kolmetoista huutomerkkiä, mutta hillitsen itseni, vaikka juuri nyt olen enemmän kuin tohkeissani. Kas kun livemusiikki on parasta ja varsinkin silloin, kun pääsee kuuntelemaan yhtä suosikkiyhtyettään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti